Ficha técnica

Título: EL CASTELL DE LA POR

Autor: MARIA AYMERICH

Editor: CASALS SA

Los datos publicados: 2000

ISBN: 9788421823132

Numero de paginas: 128 p

Idiomas: Español

Valoración: ★★★★★

País: España

Tamaño del archivo: 45 MB

Formato de libro:

EL CASTELL DE LA POR EPUB
EL CASTELL DE LA POR PDF
EL CASTELL DE LA POR DOC
EL CASTELL DE LA POR TXT
EL CASTELL DE LA POR MOBI
EL CASTELL DE LA POR FB2
EL CASTELL DE LA POR MP3
EL CASTELL DE LA POR Torrent

EL CASTELL DE LA POR Descargar Libros

Posted on by Admin in Libros

Despres duna representacio teatral a carrec dun grup dalumnes, arriba lhora dels aplaudiments i lactor principal, lAlbert, no surt a lescenari per saludar al public. LAlbert ha desaparegut i els seus pares, professors i amics es pregunten on pot ser.

Amb aquesta intriga comenca un relat que ens portara a un castell misterios en un pais molt llunya, on la gent parla una altre llengua i on lAlbert perd la identitat.

Podra el noi tornar a casa amb el s seus pares i la seva germana Teia? Aquesta es la pregunta que es fa el/la lector/a mentre llegeix el llibre. Fins a lultim moment no es desvetlara el misteri.

Descargar [45MB]Mejores Libros

A CARLES LLORCA DELS SEUS AMICS :
Descarga rapida! Descargar Gratis Libros A CARLES LLORCA DELS SEUS AMICS : en espanol PDF, EPUB, TXT, DOC. Gratis Audio Libros A CARLES LLORCA DELS SEUS AMICS : en linea.
ELS MISTERIS DE LA VIDA A L'ABAST DELS INFANTS. LLIBRE DELS PARES.
Descarga rapida! Descargar Gratis Libros ELS MISTERIS DE LA VIDA A L'ABAST DELS INFANTS. LLIBRE DELS PARES. en espanol PDF, EPUB, TXT, DOC. Gratis Audio Libros ELS MISTERIS DE LA VIDA A L'ABAST DELS INFANTS. LLIBRE DELS PARES. en linea.
SANTA CATARINA THOMASA I ELS SEUS AMICS
Descarga rapida! Descargar Gratis Libros SANTA CATARINA THOMASA I ELS SEUS AMICS en espanol PDF, EPUB, TXT, DOC. Gratis Audio Libros SANTA CATARINA THOMASA I ELS SEUS AMICS en linea.
LES CULPES DELS PARES
Descarga rapida! Descargar Gratis Libros LES CULPES DELS PARES en espanol PDF, EPUB, TXT, DOC. Gratis Audio Libros LES CULPES DELS PARES en linea.
VESTEIX LES TEVES NINES, LA GEMA I ELS SEUS AMICS
Descarga rapida! Descargar Gratis Libros VESTEIX LES TEVES NINES, LA GEMA I ELS SEUS AMICS en espanol PDF, EPUB, TXT, DOC. Gratis Audio Libros VESTEIX LES TEVES NINES, LA GEMA I ELS SEUS AMICS en linea.
POTSER AQUESTA NIT A CALA ROJA...
Descarga rapida! Descargar Gratis Libros POTSER AQUESTA NIT A CALA ROJA... en espanol PDF, EPUB, TXT, DOC. Gratis Audio Libros POTSER AQUESTA NIT A CALA ROJA... en linea.
EL LLIBRE DELS ANUNCIS III.TORNAR A COMEN_AR (1940-1962)
Descarga rapida! Descargar Gratis Libros EL LLIBRE DELS ANUNCIS III.TORNAR A COMEN_AR (1940-1962) en espanol PDF, EPUB, TXT, DOC. Gratis Audio Libros EL LLIBRE DELS ANUNCIS III.TORNAR A COMEN_AR (1940-1962) en linea.
LA LIBEL.LULA DELS SEUS VUIT ANYS
Descarga rapida! Descargar Gratis Libros LA LIBEL.LULA DELS SEUS VUIT ANYS en espanol PDF, EPUB, TXT, DOC. Gratis Audio Libros LA LIBEL.LULA DELS SEUS VUIT ANYS en linea.
ELS ESCRIPTORS BALEARS I LA SEVA PRODUCCIO EN CATALA. ELS AUTORS I ELS SEUS ...
Descarga rapida! Descargar Gratis Libros ELS ESCRIPTORS BALEARS I LA SEVA PRODUCCIO EN CATALA. ELS AUTORS I ELS SEUS LLIBRES - BARCELONA 1986 en espanol PDF, EPUB, TXT, DOC. Gratis Audio Libros ELS ESCRIPTORS BALEARS I LA SEVA PRODUCCIO EN CATALA. ELS AUTORS I ELS SEUS LLIBRES - BARCELONA 1986 en linea.
LO NIU DELS BANDOLERS DE CATALUNYA. ELS SETGES DEL CASTELL D'ARSEGUEL (1588 ...
Descarga rapida! Descargar Gratis Libros LO NIU DELS BANDOLERS DE CATALUNYA. ELS SETGES DEL CASTELL D'ARSEGUEL (1588-1592) en espanol PDF, EPUB, TXT, DOC. Gratis Audio Libros LO NIU DELS BANDOLERS DE CATALUNYA. ELS SETGES DEL CASTELL D'ARSEGUEL (1588-1592) en linea.

Comentarios Libros

7 comentarios